6. Controleer of uw toestel op de juiste aansluitpoort is aangesloten

Veel IP-toestellen hebben zowel twee aansluitpoorten:

• LAN of INTERNET: om het toestel op uw internetverbinding aan te sluiten
  • PC of COMPUTER: om uw computer weer achter de telefoon aan te sluiten

Als u de kabel vanaf uw modem/router/switch op poort PC of Computer aansluit, is uw toestel niet aangesloten en kunt u niet bellen. Wissel de kabel om en wacht tot het toestel is opgestart.